Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás, Idegenforgalom » Vendéglátás » Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Vegyipar
 Építészet
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Gazdaság
 Kereskedelem, Logisztika
 Vendéglátás, Idegenforgalom
   Idegenforgalom
   Rendezvényszervezés
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism
Nagyobb kép
Következő termék 
Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism
[Cikkszám: KR-316]

Tímár Lászlóné
 
1.600 Ft
 
Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to del.icio.us Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Digg Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Yahoo myWeb Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Spurl Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to furl Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Ask Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Squidoo Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Simpy Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Reddit Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to ma.gnolia Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Share with facebook Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Add to Google Bookmark Táplálkozástudományi, mikrobiológiai és tartósítási ism - Tweet This

A jegyzet megírásának célja elsősorban az alapvető táplálkozási és mikrobiológiai ismeretek összefoglalása a kereskedelemben és vendéglátásban dolgozók részére. Tartalma megfelel a szakmai vizsga követelményeinek. A hallgatókat segíti a szóbeli vizsgára való felkészülésben.

A jegyzet „Néhány ételkészítési/táplálkozási jó tanács” címszó alatt gyakorlati útmutatást is ad a mindennapok gyakorlatához. Kiemelve foglalkozik a napjainkban oly sok vitát kiváltó E-számok jelentésével, jelentőségével a táplálkozásban. A „Függelék” tartalmazza számos táplálék energia-és tápanyag tartalmát táblázat formájában. Összefoglaló áttekintést ad az „Élelmiszerkönyv” történetéről, felépítéséről, tartalmáról. Tartalmazza a 2003. évi LXXXII. törvény az élelmiszerekről, és a 2005. évi CLXIV. Törvény a kereskedelemről is.


Szerző(k): Tímár Lászlóné
ISBN: 978-963-637-2
Gyártói kód: KR-316
Megjelenés: 2011
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
A kereskedelmi egység működtetése, az áruforgalom lebonyol
A kereskedelmi egység működtetése, az áruforgalom lebonyol
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
Enjoy your food
Enjoy your food
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.