Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Élelmiszeripar » Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép

Nagyobb kép
Következő termék 
Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II.
[Cikkszám: É-642/I-II]

Dr. Schreiner Ernő
 
1.820 Ft
 
Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to del.icio.us Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Digg Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Yahoo myWeb Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Spurl Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to furl Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Ask Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Squidoo Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Simpy Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Reddit Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to ma.gnolia Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Share with facebook Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Add to Google Bookmark Tejipari minőségellenőrzés és minősítés I.-II. - Tweet This

 


Szerző(k): Dr. Schreiner Ernő
ISBN:
Gyártói kód: É-642/I-II
Megjelenés: 0000
Kiadó: FVM



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még

Húsáruismeret

Állattenyésztés 1. (Háziállatok anatómiája és élettana)

Állattenyésztés 8. (baromfi-, kisállat- és prémesállat- t

Baromfifeldolgozás

Tejipari technológia II.

Állattenyésztés 6. (sertéstenyésztés)
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.