Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás » A vendégfogadós
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről A vendégfogadós
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
A vendégfogadós
Nagyobb kép
Következő termék 
A vendégfogadós
[Cikkszám: KR-164]

Bucsis Imre - Gyurasza János
 
1.990 Ft
 
A vendégfogadós - Add to del.icio.us A vendégfogadós - Add to Digg A vendégfogadós - Add to Yahoo myWeb A vendégfogadós - Add to Spurl A vendégfogadós - Add to furl A vendégfogadós - Add to Ask A vendégfogadós - Add to Squidoo A vendégfogadós - Add to Simpy A vendégfogadós - Add to Reddit A vendégfogadós - Add to ma.gnolia A vendégfogadós - Share with facebook A vendégfogadós - Add to Google Bookmark A vendégfogadós - Tweet This

 

A kiadvány közérthető formában, gyakorlati példákkal mutatja be a panzió üzemeltetőjének, tulajdonosának a tervezés és megvalósítás fázisait, valamint a már működő fogadó ismérveit.
A szerzők gyakorlati példákon keresztül ismertetik a vendégek fogadásának, elszállásolásának lehetséges módjait. Kitérnek a munkaszervezés, a minőségellenőrzés a személyi és a tárgyi feltételek fontosságára is.

Ajánljuk mindazoknak, aki, már egy működő vendégfogadót szeretnének hatékonyabbá, népszerűbbé tenni, illetve azoknak, akik most kezdik a vendégvárás, vendéglátás fortélyait elsajátítani.
 


Szerző(k): Bucsis Imre - Gyurasza János
ISBN: 963-336-857-X
Gyártói kód: KR-164
Megjelenés: 2000
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
Gondozástan
Gondozástan
Tourism in focus
Tourism in focus
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.