SzakkonyvCentrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó » A vendégfogadós
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Értesítések tovább
ÉrtesítésekÉrtesítés a frissítésekről A vendégfogadós
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
A vendégfogadós
Nagyobb kép
Következő termék 
A vendégfogadós
[Cikkszám: KR-164]

Bucsis Imre - Gyurasza János
 
bolti ár: 1.990 Ft
 
A vendégfogadós - Add to del.icio.us A vendégfogadós - Add to Digg A vendégfogadós - Add to Yahoo myWeb A vendégfogadós - Add to Spurl A vendégfogadós - Add to furl A vendégfogadós - Add to Ask A vendégfogadós - Add to Squidoo A vendégfogadós - Add to Simpy A vendégfogadós - Add to Reddit A vendégfogadós - Add to ma.gnolia A vendégfogadós - Share with facebook A vendégfogadós - Add to Google Bookmark A vendégfogadós - Tweet This

 

A kiadvány közérthető formában, gyakorlati példákkal mutatja be a panzió üzemeltetőjének, tulajdonosának a tervezés és megvalósítás fázisait, valamint a már működő fogadó ismérveit.
A szerzők gyakorlati példákon keresztül ismertetik a vendégek fogadásának, elszállásolásának lehetséges módjait. Kitérnek a munkaszervezés, a minőségellenőrzés a személyi és a tárgyi feltételek fontosságára is.

Ajánljuk mindazoknak, aki, már egy működő vendégfogadót szeretnének hatékonyabbá, népszerűbbé tenni, illetve azoknak, akik most kezdik a vendégvárás, vendéglátás fortélyait elsajátítani.
 


Szerző(k): Bucsis Imre - Gyurasza János
ISBN: 963-336-857-X
Gyártói kód: KR-164
Megjelenés: 2000
Kiadó: KIT



Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták még
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
Gazdálkodás a vendéglátásban
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
A gasztronómia története
A gasztronómia története
Magyarország turizmusföldrajza könyv+munkafüzet
Magyarország turizmusföldrajza könyv+munkafüzet
 
 
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.