Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » Vendéglátás - turisztika » Vendéglátás
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-Cs: 9.00-18.00
P: 9.00-16.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 Egészségügy
 Informatika
 Közlekedés
 Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
 Szociális szolgáltatások
 Művészet, kommunikáció
 Gépészet
 Elektrotechnika-elektronika
 Építőipar
 Faipar
 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 Közazdaság
 Kereskedelem - marketing, Logisztika
 Vendéglátás - turisztika
   Turizmus
   Vendéglátás
 Egyéb szolgáltatások
 Mezőgazdaság
 Élelmiszeripar
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
Termék kép Terméknév Kiadó Ár
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.600 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
10047-12 Felszolgálás alapjai I. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.200 Ft
 10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
10047-12 Felszolgálás alapjai II. 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
2.800 Ft
 10074-12 Felszolgálás 
10074-12 Felszolgálás 
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.000 Ft
 20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
    A kiadvány az új  31 811 04 számú Vendéglátó eladó részszakképesítés szóbeli vizsgájához készült. ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.800 Ft
 20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A vendéglátásszervező szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza. ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.620 Ft
 22 pincér szóbeli tétel 2017 
22 pincér szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A pincér szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza. ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.650 Ft
 A gasztronómia története 
A gasztronómia története 
Az emberiség történetével párhuzamosan fejlődött a gasztronómia története. A világtörténelem jeles személyiségei nemcsak a történelem menetét befolyásolták, hanem gyakran nagy hatással voltak az étkezési kultúrára is. Kön ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
1.490 Ft
 A vendégfogadós 
A vendégfogadós 
  A kiadvány közérthető formában, gyakorlati példákkal mutatja be a panzió üzemeltetőjének, tulajdonosának a tervezés és megvalósítás fázisait, valamint a már működő fogadó ismérveit. A szerzők gyakorlati példákon ke ... Bővebben>>
 KIT 
1.990 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
3.990 Ft
 Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
  A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-bizto ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
3.790 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
3.490 Ft
 Élelmiszerismeret I. 
Élelmiszerismeret I. 
Az első kötet a növényi eredetű élelmiszerekkel foglalkozik. Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, cso ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
2.490 Ft
 Élelmiszerismeret II. 
Élelmiszerismeret II. 
A második kötet az állati eredetű élelmiszereket és az élvezeti szerekkel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
2.490 Ft
 Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
  Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapisme ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
7.990 Ft
 Ételkészítési Ismeretek 
Ételkészítési Ismeretek 
  A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ét ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
7.190 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá ... Bővebben>>
 KIT 
1.900 Ft
 Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Be our guest (pincérek, vend.eladók, gyorsétk.eladók részé 
Angol szakmai nyelvkönyv pincérek, vendéglátó eladók számáraAz "Enjoy Your Food" című könyv folytatásában a "Be Our Guest"-ben a szerzők a nemzetközi konyhaművészet tanulóit egy világkörüli utazás során kísérik el az ízek gy ... Bővebben>>
 KIT 
4.600 Ft
 Cukrász szakmai ismeretek 1. 
Cukrász szakmai ismeretek 1. 
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással ... Bővebben>>
 Műszaki Könyvkiadó 
3.990 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 50 termék) Oldal:  1  2  3  [Következő >>] 
Vendéglátás
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.