SzakkonyvCentrum

Tájékoztatjuk Kedves Vevőinket, hogy a karácsonyi szezon miatt előfordulhatnak kisebb csúszások a kiszállítás határidejében.

Köszönjük megértésüket!

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó
A könyvek személyes átvételi pontja: Famulus könyvesbolt, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 5. Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön webáruházunk elérhetőségén, hogy a keresett könyv van-e készleten.
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm.. Bővebben

3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend.. Bővebben

3.600 Ft
 20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
    A kiadvány az új  31 811 04 számú Vendéglátó eladó részszakképesítés szóbeli vizsgájához készült... Bővebben

3.800 Ft
 
 20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A vendéglátásszervező szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza... Bővebben

4.620 Ft
 A marketing alapjai 
A marketing alapjai 
A kiadvány a Budapesti Gazdasági Főiskola Perfekt Kiadó gondozásában megjelenő alaptankönyv-sorozatának harmadik tagja. Felépítése hűen követi a szerzők szándékát: átfogó tematikája és logikus szerkezete, valamint érthető nyel.. Bővebben

4.200 Ft
 A vendégfogadós 
A vendégfogadós 
  A kiadvány közérthető formában, gyakorlati példákkal mutatja be a panzió üzemeltetőjének, tulajdonosának a tervezés és megvalósítás fázisait, valamint a már működő fogadó ismérveit. A szerzők gyakorlati példákon ke.. Bővebben

1.990 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel.. Bővebben

3.990 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve.. Bővebben

3.490 Ft
 Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszerbiztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és -higiénia a négy vendéglátós alapszakma - szakács, cukrász, pincér, vendéglős - számára. Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások me.. Bővebben

3.990 Ft
 Élelmiszerismeret I. 
Élelmiszerismeret I. 
Az első kötet a növényi eredetű élelmiszerekkel foglalkozik. Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, cso.. Bővebben

2.490 Ft
 Élelmiszerismeret II. 
Élelmiszerismeret II. 
A második kötet az állati eredetű élelmiszereket és az élvezeti szerekkel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés .. Bővebben

2.490 Ft
 Alkalmazott számítástechnika 
Alkalmazott számítástechnika 
A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót. Bemutatja a Windows 7 operációs rendszert, a szö­vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató .. Bővebben

3.800 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá.. Bővebben

1.900 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere.. Bővebben

1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a .. Bővebben

4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo.. Bővebben

3.490 Ft
 HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
      Tartalomjegyzék Előszó..........9 Élelmiszerbiztonság a történelem során..........11     1.1. Út a tapasztalattól a tudományig ......... 11     1.2. Élelmiszerjogi szabályozás az.. Bővebben

2.500 Ft
 Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása 
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása 
Az első két fejezet a finanszírozás lényegét, fontosabb formáit, a döntések során mérlegelendő közgazdasági elveket, a főbb finanszírozási technikák hatásmechanizmusát, valamint a kis- és középvállalkozások finanszírozás.. Bővebben

2.900 Ft
 Korszerű ételkészítési ismeretek 
Korszerű ételkészítési ismeretek 
  A Kiadó és a Szerző koncepciója szerint az új, 1 kötetes, Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 2016 végén tankönyvvé nyilvánított mű nem egyszerűen a korábbi, 2 kötetben megjelent tankönyv átdolgozott változata.. Bővebben

4.300 Ft
 Marketing  - A marketing alapjai 
Marketing - A marketing alapjai 
"Az elsősorban oktatási célokra írott mű stílusa gördülékeny, közérthető, ugyanakkor használja a szaknyelvi sajátosságokat, fordulatokat. A leírások mellett a szerző számos ponton ábrákkal teszi még érthetőbbé, feldolgozható.. Bővebben

2.690 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 28 termék) Talált Oldalak:  1  2  [Következő >>] 
Vendéglátó - eladó

A vendéglátó eladó munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A vendéglátó eladó képes legyen a vendéglátó egységben beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet ellátni, vendégkapcsolatokat ápolni,a megfelelő mennyiségű és minőségű árukészletről gondoskodni. Biztosítani a személyi és tárgyi feltételeket, megszervezni az adminisztrációs rendet, betartatni tűz- és munkavédelmi előírásokat és a higiéniás szabályokat (HACCP). Képes legyen a vendéglátóipari egység gépeinek üzemeltetésére, hidegkonyhai ételek készítésére és azokat szakszerű szervírozására


OKJ:52 811 02 0100 31 02
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © SzakkonyvCentrum 2018 | Petend kft.