Szakkönyv Centrum

OKJ Szakkönyv Kereskedőház
szakkönyv, jegyzet minden képzéshez

Belépés/regisztráció  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   |  Akciók   |  Új termékek   |  Keresés  |  Kapcsolat  |
  Főoldal » Katalógus » 18 Vendéglátás - Idegenforgalom » Vendéglátó - eladó
Átvételi pontunk 2019. január 8-tól:
Oxford Bookshop,
1052 Budapest, Gerlóczy u. 7.,
Nyitva tartás:
H-P: 9.00-18.00
+36 1 318 8633
  Kategóriák
 01 Egészségügy
 02 Szociális szolgáltatások
 03 Oktatás
 04 Művészet, közművelődés, kommunikáció
 05 Gépészet
 06 Elektrotechnika-elektronika
 08 Vegyipar
 09 Építészet
 11 Faipar
 14 Környezetvédelem-vízgazdálkodás
 15 Közgazdaság
 16 Ügyvitel
 17 Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció
 18 Vendéglátás - Idegenforgalom
   Cukrász
   Idegenvezető
   Pincér
   Protokoll-ügyintéző
   Szakács
   Utazásügyintéző
   Vendéglátó - eladó
 19 Egyéb szolgáltatások
 20 Mezőgazdaság
 21 Élelmiszeripar
 Szókratész
 Egyéb
 Újdonságok
 Főoldal
Információk
Szállítási feltételek
Vásárlói tájékoztató
ÁSZF
Rólunk
Vevőszolgálat
Oldaltérkép
Rendezés: 
Termék kép Terméknév Kiadó Ár
 10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
10045-12 Gazdálkodás - Szakmai számítások 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Szakm ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.250 Ft
 10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
10045-12 Gazdálkodás - Vendéglátó gazdálkodás 
A kiadvány a cukrász, a pincér, a szakács és a vendéglátó eladó szakképesítésekhez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyvben megtalálható a 10045-12-es modul Vend ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.600 Ft
 20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
20 új vendéglátó eladó szóbeli tétel 2018 
    A kiadvány az új  31 811 04 számú Vendéglátó eladó részszakképesítés szóbeli vizsgájához készült. ... Bővebben>>
 Voleszák 
3.800 Ft
 20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
20 vendéglátásszervező szóbeli tétel 2017 
A kiadvány a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény alapján készült. A vendéglátásszervező szakképesítés szóbeli vizsgájának kidolgozott tételeit tartalmazza. ... Bővebben>>
 Voleszák 
4.620 Ft
 A marketing alapjai 
A marketing alapjai 
A kiadvány a Budapesti Gazdasági Főiskola Perfekt Kiadó gondozásában megjelenő alaptankönyv-sorozatának harmadik tagja. Felépítése hűen követi a szerzők szándékát: átfogó tematikája és logikus szerkezete, valamint érthető nyel ... Bővebben>>
 Perfekt 
4.200 Ft
 A vendégfogadós 
A vendégfogadós 
  A kiadvány közérthető formában, gyakorlati példákkal mutatja be a panzió üzemeltetőjének, tulajdonosának a tervezés és megvalósítás fázisait, valamint a már működő fogadó ismérveit. A szerzők gyakorlati példákon ke ... Bővebben>>
 KIT 
1.990 Ft
 Élelmiszer alapismeretek 
Élelmiszer alapismeretek 
A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt tel ... Bővebben>>
 Képzőművészeti 
3.990 Ft
 Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban 
  A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-bizto ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.790 Ft
 Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP 
  Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára   Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák – szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, ve ... Bővebben>>
 Si-Ker '993 Bt. 
3.490 Ft
 Élelmiszerismeret I. 
Élelmiszerismeret I. 
Az első kötet a növényi eredetű élelmiszerekkel foglalkozik. Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, cso ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
2.490 Ft
 Élelmiszerismeret II. 
Élelmiszerismeret II. 
A második kötet az állati eredetű élelmiszereket és az élvezeti szerekkel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
2.490 Ft
 Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig 
  Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapisme ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
7.990 Ft
 Alkalmazott számítástechnika 
Alkalmazott számítástechnika 
A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót. Bemutatja a Windows 7 operációs rendszert, a szö­vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató ... Bővebben>>
 KIT 
3.800 Ft
 Barangolás a teák világában 
Barangolás a teák világában 
 Komsa Ildikó Barangolás a teák világában Cikksz.: 403 Jelen könyvünkben a tea növénnyel (Camelia sinensis (L.) Kuntze) és az „egyéb teafélék” megismertetésével foglalkozunk. Bepillantunk a teázás történetének néhá ... Bővebben>>
 KIT 
1.900 Ft
 Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra 
A Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskultúra tankönyv célja a 11–12. évfolyam Vendéglátó-idegenforgalmi alapismeretek komplex tantárgy Vendéglátó és turizmus alapismeretek résztantárgya, valamint a gyakorlati tantárgy ismere ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
1.990 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban 
Gazdálkodás a vendéglátásban 
Az új tankönyv részletesen ismerteti a vendéglátás tevékenységével kapcsolatos gazdálkodási területeket. Felépítése követi a szakács, a cukrász, a pincér, a vendéglátó eladó, a fogadós, a vendéglátó üzletvezető és a ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
4.190 Ft
 Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
Gazdálkodás a vendéglátásban példatár 
A vendéglátó szakképesítések számára készült példatár ismerteti a 2017. évre érvényes gazdasági szabályozókat, majd az alap számításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségi, készlet- és bérgazdálkodási számításo ... Bővebben>>
 Műszaki Kiadó 
3.490 Ft
 HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
HACCP és élelmiszerbiztonsági előírások az Európai Uniób 
      Tartalomjegyzék Előszó..........9 Élelmiszerbiztonság a történelem során..........11     1.1. Út a tapasztalattól a tudományig ......... 11     1.2. Élelmiszerjogi szabályozás az ... Bővebben>>
 KIT 
2.500 Ft
 Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása 
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása 
Az első két fejezet a finanszírozás lényegét, fontosabb formáit, a döntések során mérlegelendő közgazdasági elveket, a főbb finanszírozási technikák hatásmechanizmusát, valamint a kis- és középvállalkozások finanszírozás ... Bővebben>>
 Saldo 
2.900 Ft
 Korszerű ételkészítési ismeretek 
Korszerű ételkészítési ismeretek 
  A Kiadó és a Szerző koncepciója szerint az új, 1 kötetes, Korszerű ételkészítési ismeretek címmel, 2016 végén tankönyvvé nyilvánított mű nem egyszerűen a korábbi, 2 kötetben megjelent tankönyv átdolgozott változata ... Bővebben>>
 KIT 
4.300 Ft
Megjelenítve 1-től 20-ig (összesen 28 termék) Oldal:  1  2  [Következő >>] 
Vendéglátó - eladó

A vendéglátó eladó munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A vendéglátó eladó képes legyen a vendéglátó egységben beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet ellátni, vendégkapcsolatokat ápolni,a megfelelő mennyiségű és minőségű árukészletről gondoskodni. Biztosítani a személyi és tárgyi feltételeket, megszervezni az adminisztrációs rendet, betartatni tűz- és munkavédelmi előírásokat és a higiéniás szabályokat (HACCP). Képes legyen a vendéglátóipari egység gépeinek üzemeltetésére, hidegkonyhai ételek készítésére és azokat szakszerű szervírozására


OKJ:52 811 02 0100 31 02
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Kiadók
A projekt - A projektfolyamatok követése, finanszírozási ism
MAG - Modern Alap Gasztronómia
Nagy MachinátorPADAKühne
  © Szakkönyv Centrum 2019 | Petend kft.