Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Adó 2021 Magyarázatok

Adó 2021 Magyarázatok
8 950 Ft

Az Adó 2021 Magyarázatok könyv a Magyarországon legnépszerűbb Adótan 32., átdolgozott kiadásával, valamint az Adó 2021 Teszt és Példatár könyvvel együtt képez szerves egységet, ad komplex adózási ismereteket a gyakorlat és a vizsgára való felkészülés céljából.


A könyv a tanulmányaikat kezdők, az egyes részterületeken tudásukat elmélyíteni vágyók részére egyaránt elősegíti a teljes magyar adórendszert bemutató Adótan szakkönyv anyagának a feldolgozását.


A magyar adózás legfontosabb területei közül az adójogi alapok, az adózás rendje, az adóigazgatási eljárás, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, a társadalombiztosítás, a szociális hozzájárulási adó, a kisadózó vállalkozások tételes adója, valamint a kisvállalati adó egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.


Az Adó 2021 Magyarázatok könyvet a kiválasztott területek jogszabály-előkészítésében résztvevő szakemberei készítették, így azok pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezés lehetőségét.

 • Cím
  Adó 2021 Magyarázatok
  Szerző
  Dr. Bokor Csab - Dr. Borók Tímea - Dr. Futó Gábor - Palotai Kinga - Szatmári László - Dr. Szilovics Csaba
  Kiadó
  Penta Unió
  Kiadói kód
  612/2021
  Kiadási év
  2021