Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Adó 2020 Magyarázatok

Adó 2020 Magyarázatok
8 950 Ft

Az Adó 2020 Magyarázatok könyv a Magyarországon legnépszerűbb Adótan 31., átdolgozott kiadásával, valamint az Adó 2020 Teszt és Példatár könyvvel együtt képez szerves egységet.

 

A könyv elősegíti a tanulmányaikat kezdők, az egyes részterületeken tudásukat elmélyíteni vágyók részére a teljes magyar adórendszert bemutató Adótan szakkönyv anyagának a feldolgozását.

 

A magyar adózás legfontosabb területei közül az adójogi alapok, az adózás rendje, az adóigazgatási eljárás, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, a társadalombiztosítás, a szociális hozzájárulási adó, a kisadózó vállalkozások tételes adója, valamint a kisvállalati adó egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.

 

Az Adó 2020 Magyarázatok könyvet a kiválasztott területek jogszabály-előkészítésében résztvevő szakemberei készítették, így azok pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezés lehetőségét.

 

Az Adótan és az Adó 2020 Magyarázatok és az Adó 2020 Teszt és Példatár könyvek kölcsönös hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek felhívják a figyelmet az összefüggésekre, részletesebb elemzésekre, kifejtésekre.

 • Cím
  Adó 2020 Magyarázatok
  Szerző
  Dr. Bokor Csab - Dr. Borók Tímea - Dr. Futó Gábor - Palotai Kinga - Szatmári László - Dr. Szilovics Csaba
  Kiadó
  Penta Unió
  Kiadói kód
  612/2020
  Kiadási év
  2020