Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Bérszámfejtők és TB ügyintézők kézikönyve

Bérszámfejtők és TB ügyintézők kézikönyve
7 180 Ft

A „Bérszámfejtők és TB ügyintézők kézikönyvének” célja, hogy általános segítséget nyújtson a bérügyintéző, társadalombiztosítási ügyintéző, és vállalkozási ügyintéző képzéseken tanulók számára. Felépítését tekintve a vizsgakövetelmények rendszerének megfelelően a munkaerőgazdálkodást, bérügyi szakfeladatokat, és társadalombiztosítási szakfeladatokat tárgyalja.

 

Bemutatja a biztosítotti jogállás legfontosabb tudnivalóit, az egyes jogviszonyok egymástól történő elhatárolásának ismérveit, a járulék és adófizetés általános, és jogviszony szerint eltérő szabályait.

 

Gyakorlati útmutatást nyújt a tényleges bérszámfejtés során. Bemutatja a legfontosabb TB szabályokat, a nyugdíj-, és egészségbiztosítási ellátások szabályait. Tartalmaz egy bérszámfejtési és egy társadalombiztosítási feladat gyűjteményt, utóbbit kiemelten a TB kifizetőhelyek eseteire vonatkoztatva.

 

A példatárak valódi – nevek nélkül összeállított – eseteket dolgoznak fel, így akár életszerű segítséget is nyújthatnak a tényleges munkavégzéshez is az oktatáson kívül. 

 • Cím
  Bérszámfejtők és TB ügyintézők kézikönyve
  Szerző
  Gubala Ferenc
  Kiadó
  Plenus Conto
  Kiadási év
  2021