Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Számvitel alapjai példatár

Számvitel alapjai példatár
4 900 Ft

A példatár alapvetően a gazdasági felsőoktatás Számvitel alapjai tantárgyának gyakorlati szintű feldolgozását célozta meg.


A jól átgondolt tematikához illesztett fejezetek példáit a szerzők két csoportba rendezték. Az elsőbe a tanórai megoldásra felkínált feladatok kerültek, így ezeknek a feladatoknak a megoldásai nincsenek a példatárban. A második csoportban a teljes körűen kidolgozott (megoldott) gyakorlófeladatok találhatók, amelyek valószínűsíthetően az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd. A példatárban minden tanórai típusfeladatnak van egy párja a megoldott gyakorlófeladatok között. Így azok a hallgatók, akik a tanórákon esetleg nem ebből a példatárból tanulnak, a megoldott gyakorlófeladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.


A kötet minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Számvitel alapjai tantárgy követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához többéves oktatási és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

 

A jelen példatárban, valamint a „példatársorozathoz” tartozó Pénzügyi számvitel példatárban megtalálható feladatok a mérlegképes könyvelői képzés számvitel követelménymoduljainak tematikáját is nagy részében lefedik. A példatárat ajánljuk a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi-számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzésekhez, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.

 • Cím
  Számvitel alapjai példatár
  Szerző
  Balázsiné Dr. Farkas Katalin - Frányó Zsófia - Dr. Kardos Barbara - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Dr. Sisa Krisztina Andrea - Dr. Szijártó Boglárka - Dr. Török Martina Zsófia - Dr. Veress Attila
  Kiadó
  Perfekt
  Kiadói kód
  PR-098-P/20
  ISBN
  9789633948712
  Kiadási év
  2020