Termékajánló
TOP termékek

Bemutatkozunk

Honlapunkon elsősorban a szakmát adó, főleg OKJ képzésekhez szükséges szakkönyvek, jegyzetek, szakkiadványok bemutatását találja. Az egyes képzésekhez ajánlható anyagokat több mint 25 év szakkönyv kereskedői tapasztalata alapján állítjuk össze annak érdekében, hogy pontosan megismerhető legyen, mely szakkönyvek használatosak az egyes tantárgyakhoz, modulokhoz. Az adattárunkban ismertetett kiadványok között tankönyvek, illetve a gyakorlati munka során használható szakkönyvek is helyet kaptak.

Állandóan frissülő adattár

A honlapunkon szereplő kiadványok frissítését rendszeresen végezve igyekszünk az egyes képzésekhez leginkább aktuális, a sikeres vizsgák érdekében leghasznosabb könyveket ajánlani.

Oldalunkat jó szívvel ajánljuk

  • oktatási intézmények vezetői
  • képzéseken oktatók
  • oktatásszervezők
  • pályázatírók
  • a tanfolyamokon, képzéseken részt vevő hallgatók számára.

Természetesen az általunk összeállított adatbázisban hasznos szakkiadványokat találhatnak a szakmájukban a gyakorlati életben dolgozó, vizsgáikat már sikeresen letett szakemberek is.

Célunk, hogy az adott képzéshez a jelenleg kapható legfrissebb, legszükségesebb könyveket kínáljuk. Szívesen segítünk eligazodni, megtalálni Vásárlóink számára a leginkább hasznos könyveket, kiadói érdekeltségtől függetlenül. Kérés esetén, igyekszünk minden könyvet beszerezni, még ha az nem is szerepel honlapunkon.