Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


A vállalkozások tevékenységének ellenőrzése

A vállalkozások tevékenységének ellenőrzése
3 900 Ft

A kiadvány az Ellenőrzés rendszere és módszertana tankönyvre épülve a termelő, a szolgáltatást nyújtó és a kereskedelmi vállalkozások ellenőrzésének általános és sajátos módszereit, feladatait tartalmazza, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a mérlegképes könyvelők számára valamint a folyamatosan változó gazdasági, piaci környezetben kiemelt jelentőségű a vállalkozások számára.


A könyv segíti a hallgatókat a vizsgakövetelmények megismerésében, a vizsgára történő eredményes felkészülésben. Az egyes fejezetek végén olvasható ellenőrző kérdéseket is a sikeres vizsgára készítenek fel.

A vállalkozások struktúrájában jelentős nagyságrenddel szerepelnek a kisvállalkozások, ahol az ügyviteli, pénzügyi és számviteli feladatokat nem önálló szervezetek, illetve önálló személyek végzik, hanem összevont munkakörökben látják el feladataikat.


Ezért gyűjtötték csokorba a szerzők a kötet második részében azokat az általános ellenőrzési feladatokat, amelyeket a kisvállalkozásoknál is folyamatosan el kell végezni, mind a tulajdonosok, mind a piaci szereplők érdekeinek védelmében.

 

A kiadványt a felsőfokú szakképzésben résztvevők és a gyakorló szakembereknek is jó szívvel ajánljuk.

 

 • Cím
  A vállalkozások tevékenységének ellenőrzése
  Szerző
  dr. Birher Ilona - Bodonyi Miklós - dr. Sztanó Imre - Vörös László
  Kiadó
  Saldo
  ISBN
  9789636384159
  Kiadási év
  2012