Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése

Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése
5 300 Ft

A készlet erejéig!

 

A tankönyv a Kereskedő, a Logisztikai ügyintéző, valamint a Postai üzleti ügyintéző szakképesítéshez szükséges 11508-12 számú követelménymodul három tantárgyának elsajátítását szolgálja.

 

Az üzleti tevékenység tervezése, elemzése tantárgyhoz kapcsolódó témakörei: az áruforgalom tervezése, az üzleti tevékenység eredményessége, elemzése, valamint az üzleti levelezés.

 

A vezetési ismeretek tantárgy ismeretanyagát a tankönyvben önálló fejezet tartalmazza.

 

Az üzleti tevékenység a gyakorlatban tantárgy követelményeinek elsajátításához a tankönyv a mintafeladatok mellett – az egyes fejezetek elméleti ismeretanyagához kapcsolódó gyakorlati feladatokkal járul hozzá.

 

A tankönyvben található feladatok megoldásával – döntően az Üzleti tevékenység a gyakorlatban tantárgy keretében – elérhető az adózáshoz, valamint az áruforgalmi tevékenység elemzéséhez kapcsolódó alapvető számítási módszerek elmélyítése, a mutatók értelmezése, a bizonylatok kitöltésének begyakorlása. A feladatok egy része alkalmas arra, hogy a már meglévő ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok irányított felhasználásával segítse az összefüggések önálló felfedezését. A feladatok másik része az elméleti ismeretanyag elmélyítését, begyakoroltatását szolgálja. A tankönyv témáihoz illeszkedő további gyakorló feladatokat tartalmaz a kereskedelmi vállalkozások gazdálkodásának elemzéséhez készült feladatgyűjtemény.

 

A tananyag minél hatékonyabb feldolgozása, és az ismeretek elsajátítása érdekében többféle módszer került alkalmazásra, ezzel segítve a tartalom gyakorlatiasabbá, érthetőbbé tételét a tanulók számára.

 • Cím
  Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése
  Szerző
  Horváthné Herbárt Mária - Stágel Imréné
  Kiadó
  KIT
  Kiadói kód
  KR-91
  ISBN
  978 963 637 341 2
  Kiadási év
  2013