Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Be our guest

Be our guest
6 600 Ft

A könyv a pincér és vendéglátós szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.

Ismereteket tartalmaz különféle vendéglátó létesítményekről: ínyenc- és nemzetiségi éttermekről, gyorséttermi láncokról, kávéházakról, cukrászdákról, bor- és sörbárokról és kiskocsmákról.

Leírja a pincérek, vendéglátó háziasszonyok (hostessek), borszakértő pincérek (sommelier-k) és bárpultosok (bartenderek) munkájával kapcsolatos feladatokat is.

A könyv változatos témái között megtalálhatjuk a konyhai felszereléseket, gépeket, eszközöket és ezek rendeltetését, továbbá a mérés, a darabolás és a hőkezelés folyamatait, az élelmiszerek, az italok beszerzését és tárolását, valamint a felszolgálási módokat valamint álláskeresők számára jelentkezési űrlapot, önéletrajzokat, állásinterjú-mintát.

Bár magyar anyanyelvűek részére íródott, azonban az angol nyelvet beszélőket is bevezetheti a magyar nyelv, valamint az ételek és a sütemények világába.

 • Cím
  Be our guest
  Alcím
  Angol szakmai nyelvkönyv
  Szerző
  Kovács Andrásné - Vajda Tibor
  Kiadó
  KIT
  Kiadói kód
  KR-866
  ISBN
  9789636372682
  Kiadási év
  2014