Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Cukrászszakmai ismeretek 1.

Cukrászszakmai ismeretek 1.
3 990 Ft

A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a nyersanyagok technológiai szerepével, a gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, majd a félkész termékek előállításával, a cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül bemutatja az-uzsonnasüteményeket. A tankönyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

  • Cím
    Cukrászszakmai ismeretek 1.
    Szerző
    Kemény Andrásné
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    MK-5815
    ISBN
    9789639668263
    Kiadási év
    2015