Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Cukrászszakmai ismeretek 2.

Cukrászszakmai ismeretek 2.
4 890 Ft

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

  • Cím
    Cukrászszakmai ismeretek 2.
    Szerző
    Kemény Andrásné
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    MK-5816
    ISBN
    9789639668706
    Kiadási év
    2021