Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Cukrászati ismeretek

Cukrászati ismeretek
7 190 Ft

A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű, kompetencia alapú képzés igényeinek.

Az üzemtani és cukrásztechnológiai alapismeretekből kiindulva bemutatja -többek között-:


-a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevont anyagok alkalmazását és előállítását;
-a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását;
-az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással;
-a fagylaltgyártást;
-a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését;
-az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányér-desszertek készítését.

A letölthető mellékleten a szakmai műveltséget, a cukrászszakmáról tanultakat bővítő, kiegészítő ismeretanyagot jelenítünk meg. Az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok minden bizonnyal növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.
  • Cím
    Cukrászati ismeretek
    Szerző
    dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    KP-2321
    ISBN
    9789633370629
    Kiadási év
    2017