Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Élelmiszer alapismeretek CD melléklettel

Élelmiszer alapismeretek CD melléklettel
2 190 Ft

A könyv tartalma közel áll a hosszú évek óta sikeres, azonos című tankönyvhöz, de annak a moduláris, kompetencia alapú képzés szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott, tartalmi és formai szempontból egyaránt teljesen megújított változata.


Az élelmiszereket mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait vizsgálja, azt mutatja be, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat. Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és röviden a HACCP rendszer alapelveire. A tananyag az ismeretek alkalmazására, a gyakorlati kompetenciák fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.

 

A kompetenciafejlesztést igen jól szolgálja a CD-mellékleten található tartalom: számos, a tananyag megértését és elmélyítését segítő bemutató animáció, minden fejezethez kompetenciafejlesztő interaktív gyakorló feladatok, érdekes olvasmányok és több száz felvételből álló szemléletes képanyag.

 • Cím
  Élelmiszer alapismeretek CD melléklettel
  Szerző
  Galambosné Goldfinger Erzsébet
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  KP-2337
  ISBN
  9789633370070
  Kiadási év
  2015