Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
2 590 Ft

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-biztonsági alapfogalmakat, valamint az élelmiszerek helyes tárolását, feldolgozását és értékesítését szabályozó európai uniós és hazai jogszabályokat. A második rész bemutatja a vendéglátóüzletek kialakításának és működtetésének tárgyi és személyi feltételeit, a HACCP minőségbiztosítási rendszer elveit és gyakorlatát, ezen belül a személyi higiénia előírásait és szabályait, amelyek betartása kiemelt jelentőségű a vendéglátó-tevékenység folytatása, a napi munkavégzés során. A fejezeteket záró kérdések, az egyéni és csoportos feladatok jól szolgálják az ismeretek rendszerezését, a lényegkiemelést és a tanultak gyakorlati alkalmazását, mindezzel segítik a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést. A könyv a szerző korábbi, azonos című könyvének felújított változata.

  • Cím
    Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
    Szerző
    Horváth Péter
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    MK-5870
    ISBN
    9789631666922
    Kiadási év
    2018