Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Élelmiszerismeret II.

Élelmiszerismeret II.
2 490 Ft

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.

  • Cím
    Élelmiszerismeret II.
    Szerző
    Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda Jánosné
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    MK-6033-8
    ISBN
    9789631660333
    Kiadási év
    2012