Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Faipari vállalkozási és üzleti ismeretek

Faipari vállalkozási és üzleti ismeretek
2 390 Ft

Olyan alapvető ismereteket nyújt, amelyek birtokában a faipari szakemberek - akár vállalkozóként, akár alkalmazottként dolgoznak - el tudnak igazodni az üzleti életben, és nyomon tudják követni azokat a feladatokat is, amelyeket esetleg nem saját maguk hajtanak végre.


A tankönyv kilenc fejezetből áll. Bemutatja a vállalkozás indításának feltételeit, a pénzügyi- gazdasági, könyvelési-számviteli feladatokat, az adózási és járulékfizetési rendet. A vállalkozói tevékenység jogi kérdéseinek és a munkaügyi szabályoknak a leírásával hozzájárul ahhoz, hogy a jövő faipari szakemberei ezen ismeretek birtokában léphessenek be a munka világába. Részletesen tárgyalja a faipari vállalkozások adminisztratív feladatait, az árajánlatok, szerződések, megrendelések készítését, a termékkísérő dokumentációkat. Szó esik a vállalkozás gazdasági elemzéséről, az üzleti terv készítéséről, valamint az arculattervezésről. A szerző a marketing alapfogalmait is a célcsoport szakmai irányultságának meg-felelően írja le.


Minden fejezet végén az elméleti ismeretanyag elsajátítását ellenőrző kérdések, valamint a gyakorlati alkalmazást elősegítő feladatok találhatók.
A könyvet témakörönkénti tesztfeladatsorok zárják.

 • Cím
  Faipari vállalkozási és üzleti ismeretek
  Szerző
  Zsarnai Szilárd
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-6019-7
  ISBN
  9789631601978
  Kiadási év
  2013