Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Feladatgyűjtemény a számvitelszervezés módszertanához

Feladatgyűjtemény a számvitelszervezés módszertanához
2 700 Ft

Szíves figyelmébe ajánljuk a Feladatgyűjtemény a számvitelszervezés módszertana című kiadványt, amely hiánypótló a számvitelszervezés oktatásának területén. A munka szervesen kapcsolódik dr. Paál Éva A számvitelszervezés módszertana című könyvéhez, követi annak felépítését, a megoldások során hivatkozik arra, hogy a kapcsolódó tankönyv hányadik oldalán található az adott feladathoz kapcsolódó elméleti ismeretanyag, így is segítve a megoldás megértésének folyamatát. A feladatgyűjtemény hozzájárul a tankönyv tudásanyagának elmélyítéséhez, segíti annak gyakorlati értelmezését.

 

A jelen kiadvány szerkezeti felépítését tekintve is teljes egészében igazodik a tankönyvhöz, ennek megfelelően 25 szervezés-módszertani és 14 rendszerszervezési feladatot tartalmaz. A munka az egyes feladatok ismertetése után azok részletes kidolgozását tartalmazza olyan formában, ahogy az a hallgatókkal szemben a vizsgán is követelmény. A dőlt betűvel szedett részek pedig kiegészítő magyarázatokat adnak a feladatokhoz, esettanulmányokhoz, ezzel is segítve a felkészülést.. A könyv és a feladatgyűjtemény így szerves egészet alkot, egymás kiegészítői, az elmélet és az eredményes vizsgához szükséges gyakorlati ismeretek teljességét adja a hallgató kezébe. A kiadvány ezzel sokéves hallgatói igényt elégít ki, mert ilyen mennyiségű, gyakorlatorientált, a vizsga menetéhez igazodó, kidolgozott feladatsort, esettanulmányt még egyetlen kiadvány sem biztosított az olvasók számára.

 

A kiadvány a mérlegképes könyvelői képzés számvitelszervezés vizsgájára készülők mellett gyakorló szakemberek számára is segítséget nyújthat tudásuk rendszerezéséhez, frissítéséhez, elmélyítéséhez. Reméljük, hogy a könyv és a kapcsolódó tankönyv hozzájárul a számvitelszervezés vizsga sikeres teljesítéséhez!

 • Cím
  Feladatgyűjtemény a számvitelszervezés módszertanához
  Szerző
  Kovácsné Bukucs Erzsébet
  Kiadó
  MKVKOK Kft.
  Kiadási év
  2014