Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Fémek kézi és kézi kisgépes alakítása

Fémek kézi és kézi kisgépes alakítása
2 490 Ft

Minden anyag - bármilyen tulajdonságú is - valamilyen módon alakítható, a különbség csak az alkalmazott módszerekben, szerszámokban, gépekben, berendezésekben van.


A fémmegmunkálási műveletek a fémipari és gépész szakmák alapjai, megismerésük, elsajátításuk elengedhetetlen ezen szakmák diákjai számára.
A tankönyv az új OKJ modulrendszeréből az Általános gépészeti technológiai feladatok I. (szerelő) követelménymodul Fémek kézi és kézi kisgépes alakítása tananyagegységét dolgozza fel. Tartalmazza az alapműveletek szakszerű elvégzésének módját, a munkabiztonsági szabályokat, a használandó szerszámok, gépek, mérő-, ellenőrző- és segédeszközök, valamint azok kezelésének ismertetését és a velük kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat.


A tankönyv a 0111-06-os modul szakmai és vizsgakövetelményeire épül, ezáltal kiválóan alkalmas a szakmai vizsgákra való felkészülésre. Ajánljuk mindazoknak, akik a fémmegmunkálás alapjaival ismerkednek, akár iskolai, akár tanfolyami oktatás keretein belül.

 • Cím
  Fémek kézi és kézi kisgépes alakítása
  Szerző
  Ujszászi Antal
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-6027-2
  ISBN
  9789631660272
  Kiadási év
  2012