Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Gyermekbőrgyógyászat

Gyermekbőrgyógyászat
17 900 Ft

A könyv 34 fejezetben számos alfejezettel 51 társszerző segítségével tekinti át a legfontosabb gyermekbőrgyógyászati ismereteket, gyakorlati megközelítésből, sok-sok ábrával illusztrálva, a legújabb ismereteket, vezérfonalakat számba véve. A szerzők az ország legkülönbözőbb pontján dolgozó gyermekbőrgyógyászok.

 • Az első, amelyet Török Éva szerkesztett és írt, 1987-ben készült. Ennek bővített és átdolgozott kiadása 1995-ben, majd 1997-ben kerülhetett az olvasók kezébe, ennek immáron 22 esztendeje.

  A cél egy olyan könnyen áttekinthető, élvezetes olvasmányt nyújtó könyv létrehozása volt, amely felkelti a tanulni és továbbképződni vágyó kollégák érdeklődését a téma iránt. Külön szempont volt, hogy a könyv a szakképzés egyik fontos pillére, mérföldköve is legyen egyúttal.

  A klinikai munka színes mindennapi gyakorlati eseteiről készült fotóinak páratlan képanyaga gazdagítja a könyvet. Az ábrák többségét a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Bőrgyógyászata nyújtotta.

  Sokan gondolkodnak úgy, hogy a mai digitális világunkban a lexikális ismeretek hamar elévülhetnek. Ugyanakkor felüdülést jelenthet egy olyan könyv lapjainak a forgatása, amely nemcsak a tudásanyagot gyűjti össze és ábrákkal illusztrálja, hanem elgondolkodásra is késztet.

  A kötetet más szakterületek képviselőinek és a hallgatóknak, rezidenseknek is jó szívvel ajánljuk.

 • Cím
  Gyermekbőrgyógyászat
  Szerkesztő
  Szalai Zsuzsanna
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632267326
  Kiadási év
  2019