Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban

HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban
5 200 Ft

E könyv elődjének (HACCP és közegészségügyi előírások az Európai Unióban és Magyarországon) kiadásának megjelenése óta a jogszabályi környezet jelentősen megváltozott.

 

 Megújult a jogi szabályozás. 2008-ban új, „Élelmiszerlánc-törvény” jött létre. Ezt követően megváltoztak, módosultak a vendéglátó és kereskedelmi egységekre vonatkozó részletes hazai rendeletek, előírások is.

 

 A hatósági élelmiszer-felügyelet intézményi rendszere is megváltozott. 2012. március 15-én létrejött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A hatóságok szervezeti felépítésében ugyancsak jelentős változás ment végbe.

 

 Mindezen változások indokolttá és szükségessé tették friss, naprakész ismeretek átadását.

 

 A könyv a megváltozott elvárásoknak megfelelő tartalommal, számos gyakorlati feladattal segíti – a sokszor száraz  – tananyag  elsajátítását.

 

 Melléklete számos, a gyakorlati életben használatos, dokumentumot tartalmaz.

  • Cím
    HACCP és élelmiszer-biztonsági előírások az Európai Unióban
    Szerző
    Dr. Szeitzné dr. Szabó Mária
    Kiadó
    KIT
    Kiadói kód
    KR-200
    ISBN
    9789636372255
    Kiadási év
    2013