Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Ingatlanok az áfa rendszerében

-37%
Ingatlanok az áfa rendszerében
10 890 Ft
Akció: 6 900 Ft
Kezdete: 2023.01.13   A készlet erejéig!

Az ingatlanügyletek általában nagy értéket képviselnek és előfordulásuk is gyakori, ennél fogva magas adókockázatot hordoznak. Ezt a kockázatot erősíti a rendkívül bonyolult szabályozás, amely szinte felöleli az „áfa arzenál” valamennyi kritikus elemét.

 

A kiadvány célja egy olyan, mindenki számára hasznos „ingatlan kisokos” elkészítése, amely azon túl, hogy tartalmazza az ingatlanokhoz kapcsolódó aktuális hazai és nemzetközi hozzáadott-értékadó szabályokat, az Európai Bírósági döntéseket és hazai joggyakorlatot, a téma komplexitásához mérten egyszerű nyelvezettel, sok gyakorlati példával igyekszik bemutatni az egyszerű ingatlanügylettől a bonyolultig, az adóalanyokon át az adóalanyisággal nem rendelkező személyekig az ingatlanokkal összefüggésben alkalmazandó korántsem egyszerű szabályozási környezetet.

 

Annak érdekében, hogy ezt a könyvet ne csak a témában jártas adózási szakemberek hasznosíthassák, ezért a kiadvány olyan fogalmakat is tisztáz, amelyek nemcsak kizárólag az ingatlanokhoz kapcsolódnak, viszont azok ismerete elengedhetetlen az ingatlanügyletek áfa szabályainak megértéséhez és gyakorlati alkalmazásához.

 • Cím
  Ingatlanok az áfa rendszerében
  Szerző
  Dr. Csátaljay Zsuzsanna
  Kiadó
  Penta Unió
  Kiadói kód
  9457/2016
  Kiadási év
  2016