Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Ingatlanok az áfa rendszerében

Ingatlanok az áfa rendszerében
10 890 Ft

Az ingatlanügyletek általában nagy értéket képviselnek és előfordulásuk is gyakori, ennél fogva magas adókockázatot hordoznak. Ezt a kockázatot erősíti a rendkívül bonyolult szabályozás, amely szinte felöleli az „áfa arzenál” valamennyi kritikus elemét.

 

A kiadvány célja egy olyan, mindenki számára hasznos „ingatlan kisokos” elkészítése, amely azon túl, hogy tartalmazza az ingatlanokhoz kapcsolódó aktuális hazai és nemzetközi hozzáadott-értékadó szabályokat, az Európai Bírósági döntéseket és hazai joggyakorlatot, a téma komplexitásához mérten egyszerű nyelvezettel, sok gyakorlati példával igyekszik bemutatni az egyszerű ingatlanügylettől a bonyolultig, az adóalanyokon át az adóalanyisággal nem rendelkező személyekig az ingatlanokkal összefüggésben alkalmazandó korántsem egyszerű szabályozási környezetet.

 

Annak érdekében, hogy ezt a könyvet ne csak a témában jártas adózási szakemberek hasznosíthassák, ezért a kiadvány olyan fogalmakat is tisztáz, amelyek nemcsak kizárólag az ingatlanokhoz kapcsolódnak, viszont azok ismerete elengedhetetlen az ingatlanügyletek áfa szabályainak megértéséhez és gyakorlati alkalmazásához.

 • Cím
  Ingatlanok az áfa rendszerében
  Szerző
  Dr. Csátaljay Zsuzsanna
  Kiadó
  Penta Unió
  Kiadói kód
  9457/2016
  Kiadási év
  2016