Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Jogi ismeretek alkalmazása - Gazdasági jog - 2022.

Jogi ismeretek alkalmazása - Gazdasági jog - 2022.
9 765 Ft

Hatályos, válogatott jogszabályok a különböző gazdasági alapképzések és szakmai képzések részeként jogi ismereteket elsajátító hallgatók, valamint a jogi háttérismereteik rendszeres frissítését igénylő gyakorló könyvelők, adótanácsadók, okleveles adószakértők és könyvvizsgálók számára.

 

Napjainkban jelentős társadalmi érdeklődés tapasztalható a magyar jogrendszer és a jogi hivatások iránt. Ezt a tendenciát nem csak a jogi fakultásokra való sokszoros túljelentkezés, hanem a jogi ismereteknek a közép- és felsőfokú szakmai képzésekhez való felértékelődése is fémjelzi. Ez a tankönyv nem csak az adótanácsadó és okleveles adószakértő képzés követelményeihez igazodik, hanem az érdeklődő olvasó számára alkalmas bevezetőként szolgálhat a magyar jogrendszer főbb jogágazataiba…

 

A „Jogi ismeretek alkalmazása” című mű olyan igényes szakmai színvonalú, jól tanulható, komplex tananyagot nyújtó alkotás, amely a jogalkotás és a jogirodalom legújabb eredményeire reflektál.

 

A könyv feldolgozza az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvényt, a közigazgatási perre vonatkozó szabályokat, a polgári perrendtartást és a kereskedelmi választott bíráskodás szabályait is. A hatályos joganyag bemutatásával kíván ez a kiadvány úgy a különböző jogi képzéséken résztvevők, mind a magánszemélyeknek, mind a vállalkozásoknak fogódzót nyújtani.

 • Cím
  Jogi ismeretek alkalmazása
  Alcím
  Gazdasági jog
  Szerző
  Dr. Szalai Erzsébet - Dr. Virágh Árpád - Dr. Kreisz Brigitta
  Kiadó
  Penta Unió
  Kiadói kód
  9877/2022
  Kiadási év
  2022