Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Kereskedelmi banki ismeretek

Kereskedelmi banki ismeretek
3 950 Ft

A bankok működése sokszor még gazdasági szakemberek számára is rejtélyesnek, titokzatosnak tűnik. A magyarázat valószínűleg a speciális szolgáltatásokban, a sokszor nagyon bonyolult banki folyamatokban, a nagy és az egész gazdaságra kivetülő kockázatban és az ezt kezelő sokrétű szabályozásban keresendő.

 

A könyv a kereskedelmi bankok működését mindenki számára átláthatóvá, érthetővé teszi, legyen szó gazdasági, pénzügyi tanulmányokat folytatókról, gazdasági szakemberekről, ügyfelekről vagy egyszerű érdeklődőkről.

 

Szakítva a baküzemtannal foglalkozó könyvek általános felépítésével a könyv első része a banki termékeket, szolgáltatásokat mutatja be, majd egy kereskedelmi banki szervezetet ír le, részletesen kitérve a funkciókra és a feladatkörökre. Miután minden fontos fogalom tisztázásra került, részletesen tárgyalja a kereskedelmi bankokon belül zajló legfontosabb folyamatokat, a hitelezést, a betéti folyamatokat és a pénzforgalmi szolgáltatások lebonyolítását, valamint az egész bankrendszert érintő általános szabályozást.

 

A megértést és a gyakorlati alkalmazhatóságot a magyar piacról vett számtalan illusztráció, példa, banki dokumentum segíti.

 • Cím
  Kereskedelmi banki ismeretek
  Szerző
  Walter György
  Kiadó
  Alinea
  ISBN
  9786155303999
  Kiadási év
  2016