Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Kereskedjünk angolul! 1. - Áruforgalom lebonyolítása

Kereskedjünk angolul! 1. - Áruforgalom lebonyolítása
2 690 Ft

A Kereskedjünk angolul! tankönyvcsalád első kötete a modulrendszerű képzés 0004-06-os Áruforgalom lebonyolítása modul idegen nyelvi kommunikációs tanegységéhez íródott. Nemcsak az angol nyelvű szakmai vizsgára készíti fel a kereskedelmi tanulókat, hanem a munka során felmerülő idegen nyelvi kommunikációt is segíti. A könyv legfőbb előnyei:

- Kommunikációközpontú, mert életszerű szituációkon keresztül mutatja be az áruforgalmi ismeretek témaköreit. Az állandósult szókapcsolatok kiemelése és a magyar-angol tükörfordítások lehetővé teszik a szövegek gyakoroltatását, átalakítását.

- Gyakorlatorientált, mert a szakmai szókincs mellett bemutatja az angolszász méret- és mértékegységrendszer sajátosságait. Segít az önéletrajz megírásában, és bevezeti a diákokat a sikeres állásinterjú rejtelmeibe.

- A fokozatosság elvét követi, mert az ismeretközlő részeket egymásra épülő gyakorlati feladatok követik, amelyek elősegítik az ismétlést és a gyakorlást. A feladatok az egyéni és a páros munkát is lehetővé teszik.

 • Cím
  Kereskedjünk angolul! 1. - Áruforgalom lebonyolítása
  Szerző
  Fiziker Róbert - Varga Krisztina
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-6060-5/I
  ISBN
  9789631660609
  Kiadási év
  2015