Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Kereskedjünk németül! 4. - Bútorok és textíliák értékesítése

Kereskedjünk németül! 4. - Bútorok és textíliák értékesítése
1 490 Ft

A négy nagy témakört - idegen nyelvi áruforgalmi kommunikáció, élelmiszerek és vegyi áruk értékesítése, ruházati termékek, illetve bútorok és textíliák értékesítése német nyelven - feldolgozó, kétnyelvű tankönyvcsalád a dialógusok fordításával, német-magyar szakmai szószedettel segíti a feladatok-utasítások megértését.

A könyv célja a szakmai nyelv elsajátíttatása, a szókincs bővítése, a nyelvi fordulatok megtaníttatása. A beszédkészséget a kiskereskedelemben tipikus munkahelyi párbeszéd segítségével fejleszti. A legfontosabb kifejezések megtanulásával a diákok nemcsak a vizsgán tudnak sikeresen németül árut bemutatni, ajánlani, de későbbi munkájuk során sem jönnek zavarba, ha német nyelven beszélő vevőt szolgálnak ki. A gyakoroltató feladatok a kommunikáció-központúság jegyében páros és egyéni munkát is lehetővé tesznek. Az egyszerű és logikus felépítésű könyv szókincsének gyakorlásához humoros rajzok adnak segítséget.

A Bútorok és lakástextíliák forgalmazása modul vizsgáján magyar és idegen nyelven kell a tanulóknak árut bemutatniuk, ajánlaniuk - ehhez nyújt segítséget a sorozat 4. kötete.

 • Cím
  Kereskedjünk németül! 4. - Bútorok és textíliák értékesítése
  Szerző
  Fiziker Róbert
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-6059-1/IV
  ISBN
  9789631660784
  Kiadási év
  2008