Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Logisztika feladatgyűjtemény

Logisztika feladatgyűjtemény
3 650 Ft

 

A feladatgyűjtemény a Logisztikai ügyintéző OKJ képzés tananyagához készült. A benne szereplő példák annak érdekében kerültek összeállításra, hogy segítsék a tudás elmélyítését, a logisztikai rendszer működtetéséhez kapcsolódó ismeretek elsajátítását, gyakorlathoz kapcsolását, és a készségek fejlesztését. Éppen ezért a feladatok a KIT gondozásában megjelent Logisztikai tankönyvcsalád köteteinek a tematikája szerint lettek csoportokba rendezve. A gyakorlati élet szempontjából releváns feladatok kerültek összegyűjtésre.


Az elmélet megértése és elsajátítása a példák feldolgozásával sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb. A példákból meg lehet tanulni egy-egy módszer logikáját, azaz meg lehet érteni, hogy milyen gondolatmenet mentén célszerű és mit kell a számítógéppel kiszámoltatni. A példákat érdemes továbbgondolni, éppen ezért kerültek megfogalmazásra több helyen olyan kérdések is, amelyekre nem számszerű választ kell keresni.


Az egyes feladatokhoz egy részletesen kidolgozott megoldás is megtalálható, annak érdekében, hogy pontosan megérthető legyen a feladat megoldásának logikája. Ennek alapján a további példákat már könnyen meg lehet oldani.


A példák megoldását elősegítendő, több helyen kiemelésre került a kapcsolódó tananyagból az a részlet, amely segítséget nyújthat a példa megértésében vagy a probléma kulcsának a megtalálásában.


A főbb fejezetek ki lettek egészítve igaz-hamis és feleletválasztós kérdésekkel. Ezek feladata, hogy segítsék a tananyag elsajátítását és gyakorlásként a vizsgára való felkészülésben is alkalmazhatóak. Az igaz-hamis feladatok megoldása után a hamis válaszok indoklásának átolvasása tud segíteni a megértésben. 


A Melléklet olyan okmányok gyűjteménye, amelyekkel a gyakorlati életben találkozik a leendő szakember.

 • Cím
  Logisztika feladatgyűjtemény
  Szerző
  Némon Zoltán - Sebestyén László - Vörösmarty Gyöngyi
  Kiadó
  KIT
  Kiadói kód
  KR-385
  ISBN
  978 963 637 350 4
  Kiadási év
  2020