Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


MAG - Modern Alap Gasztronómia

MAG - Modern Alap Gasztronómia
7 900 Ft

Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai műveletek receptközpontúság helyett!

 

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA


A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.

 

Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG – ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.


A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.


A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint a könyvhöz csatolt könyvjelző ?puskát? is ad a mértékegység átváltásokhoz.

  • Cím
    MAG - Modern Alap Gasztronómia
    Szerző
    Kocsonya Kálmán - Vomberg Frigyes - Illés Vince Levente
    Kiadó
    Si-Ker '993 Bt.
    Kiadói kód
    SIK-06
    Kiadási év
    2018