Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Mindennapok az építőiparban - német nyelven

Mindennapok az építőiparban - német nyelven
1 790 Ft

A Vigyél magaddal! sorozat Mindennapok az építőiparban kiadványa azok számára készült, akik német szaknyelvi ismereteket szeretnének alapfokon elsajátítani.


Régóta várnak az építőipari ágazathoz tartozó képzőhelyek, szakiskolák, szakközépiskolák, hallgatók egy olyan kiadványra, amelyben a technológiai folyamatok, szaknyelvi alapismeretek egyszerű összefoglalásával találkozhatnak. Ez a könyv pontosan ezt a célt tűzte ki maga elé, anyaga biztosan segítséget nyújt a felhasználónak a munkahelyi kommunikációban, illetve a szakfeladatok ellátásában.


Mindennapos élethelyzetek jelennek meg a kötetben, hogy a külföldre került szakember könnyedén meg tudja érteni és el tudja végezni a rábízott munkákat. A könnyen tanulható, jól használható, gyakorlatorientált építőipari fejezetek tömören foglalják össze az egyes munkafolyamatokat. A nyelvtanuló megismerheti az egyes munkafázisokhoz kapcsolódó utasításokat, tanácsokat is.


Minden fejezet tartalmaz olyan kifejezéseket, mondatformákat, melyek felhívják a dolgozó figyelmét a szakmai hibák megelőzésére. A kötet végén kétnyelvű (magyar-német) szószedet segíti a felkészülést.

 • Cím
  Mindennapok az építőiparban - német nyelven
  Szerző
  Mammel Krisztina
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-0955/N
  ISBN
  9789631666359
  Kiadási év
  2016