Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Pénzügyi számvitel

Pénzügyi számvitel
5 800 Ft

A szerzők - a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kara Számvitel Tanszékének főállású oktatói - többéves oktatási és gyakorlati tapasztalatukat használták fel e könyv megírásához és a folyamatos aktualizálásához. A szakkönyv a számviteli törvény szerkezetének megfelelően dolgozza fel az eszközök és források számviteli kezelését, valamint a beszámolókészítéssel kapcsolatos számviteli szabályozást és a gyakorlatot. A folyamatosan és gyorsan változó világban, különösen a számvitel területén fontos hangsúlyozni, hogy a könyv kéziratát 2018. év augusztusában zártuk le, a vonatkozó jogszabályok tekintetében az ekkor érvényes előírások figyelembe vételével. Az alapvetően elméleti ismereteket - de emellett sok bemutató példát - tartalmazó könyvhöz példatár is rendelkezésre áll (Pénzügyi számvitel példatár), amely hallgatóbarát módszertanával kiváló segítséget nyújt a kapcsolódó gyakorlati ismeretek elsajátításához.


A „Pénzügyi számvitel” c. könyv feltételezi a számvitel alapjainak ismeretét, ahhoz szervesen kapcsolódik, azon ismereteket bővíti. A szakkönyv elsősorban a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel alapszakos hallgatói részére készült, de természetesen mindazok - főleg a különböző tanfolyamok résztvevői - hasznosan forgathatják, akik a számviteli ismeretek elsajátítását tűzték ki célul. Azt gondoljuk, hogy a szakkönyv gyakorló szakemberek részére kézikönyvként is jól használható.

 • Cím
  Pénzügyi számvitel
  Szerző
  Dr. Kardos Barbara - Dr. Siklósi Ágnes - Dr. Simon Szilvia - Miklósyné Ács Klára - Dr. Sisa Krisztina Andrea - Dr. Szekeres Bernadett - Dr. Veress Attila - Zatykó Zsuzsanna - Lukács László István
  Kiadó
  Perfekt
  Kiadói kód
  PR-024/18
  ISBN
  9789633948620
  Kiadási év
  2018