Hírek
2020.12.17 17:34
2020.03.16 9:45
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Szakács szakmai ismeretek
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása - hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése - mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
-
Cím Szakács szakmai ismeretekSzerző Dr. Sándor DénesKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadói kód TM-61001ISBN 9789639668256Kiadási év 2015
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás