Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Szakmai vizsgára felkészítő feladattár

Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
4 950 Ft

A feladatgyűjteménynek a célja, hogy segítse a szakmai képzésben résztvevőket a szakmai számítások elsajátításában, önálló begyakorlásában és a szakmai vizsgára történő eredményes felkészülésben. A feladatok megfelelnek a 10045-12 Gazdálkodás követelménymodulban a Szakmai számítások tantárgy/témakör elvárásainak.

 

A könyv elején a "Bevezető” általános ajánlásai a feladatok kidolgozását, az önálló, eredményes felkészülést segíti. Ezután a vendéglátás gyakorlatában és a feladatokban leggyakrabban használt mértékegységek és azok átváltásai találhatók. Minden fejezet felépítése megegyező: az összefüggések megértését segítő magyarázatok után következik egy mintafeladat - mely lépésről-lépésre végigvezet a feladatmegoldáson -, majd gyakorló feladatok, melyek sorrendisége egyúttal a nehézségi fokot is jelzi az adott témakörön belül. A fejezetek végén találhatók a feladatok megoldása, melyek szintén tartalmazzák a számítások menetét.

 

A könyv végén egy-egy szakmai vizsga feladatsor van, mely a feladat megoldások mellett tartalmazza az értékelési szempontokat is.

 

 

 • Cím
  Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
  Alcím
  Vendéglátó üzleti gazdálkodás
  Szerző
  Dudásné Baricza Margit
  Kiadó
  KIT
  Kiadói kód
  KR-401
  ISBN
  9789636373382
  Kiadási év
  2013