Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - angol nyelven

Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - angol nyelven
4 790 Ft

A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? füzet célja, hogy segítsen az angol nyelvterületre érkező, angolul nem tudó, vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő olvasóknak.
Szállodában dolgozni, emberekkel foglalkozni, idegen nyelvet beszélni rendkívül szép feladat. Szinte nincs a világon olyan ország, ahol ne lenne valamilyen kategóriájú szálloda vagy más, a vendégek elszállásolására szolgáló épület. Nincs két egyforma vendég, még azonos országból érkezők esetében sem. Mindenki más igénnyel rendel szállodai szobát, más szolgáltatásokat vár el, és nem utolsósorban a pénztárcája vastagsága sem egyforma.


Ezzel a kiadvánnyal segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik angol nyelvterületen vállalnak munkát, ugyanakkor az angol nyelvet kevésbé beszélik jól, hogy ismerjék meg a legfontosabb szakmai kifejezéseket, tudjanak alkalmazkodni az élethelyzetekhez, legyenek képesek kommunikálni a kollégákkal, a rájuk bízott feladatokat - az angol nyelv használatával - ellátni.

 • Cím
  Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - angol nyelven
  Szerző
  Stroh Péter
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-0953/A
  ISBN
  9789631666052
  Kiadási év
  2016