Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - német nyelven

Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - német nyelven
4 790 Ft

A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? füzet célja, hogy segítsen a német nyelvterületre érkező, németül nem tudó vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő olvasóknak.
Szállodában dolgozni, emberekkel foglalkozni, idegen nyelvet beszélni rendkívül szép feladat. Szinte nincs a világon olyan ország, ahol ne lenne valamilyen kategóriájú szálloda vagy más, a vendégek elszállásolására szolgáló épület. Nincs két egyforma vendég, még azonos országból érkezők esetében sem. Mindenki más igénnyel rendel szállodai szobát, más szolgáltatásokat vár el, és nem utolsósorban a pénztárcája vastagsága sem egyforma.


Ezzel a kiadvánnyal segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik német nyelvterületen vállalnak munkát, ugyanakkor a német nyelvet kevésbé beszélik jól. Megismertetjük a legfontosabb szakmai kifejezéseket, hogy alkalmazkodni tudjanak az élethelyzetekhez, legyenek képesek kommunikálni a kollégákkal, a rájuk bízott feladatokat - a német nyelv használatával - ellátni.

 • Cím
  Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - német nyelven
  Szerző
  Stroh Péter
  Kiadó
  Műszaki Könyvkiadó
  Kiadói kód
  MK-0953/N
  ISBN
  9789631666069
  Kiadási év
  2016