Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


80 játékos tréninggyakorlat élő online képzésekhez

80 játékos tréninggyakorlat élő online képzésekhez
6 900 Ft

Ebben a könyvben az ismerkedős, energizáló, névtanuló, visszajelző és interakciós tréningjátékok színes gyűjteményét tárjuk önök elé, melyek segítségével mostantól élő online képzéseiket még életszerűbbé, mozgalmasabbá és változatosabbá tehetik. Válogassanak kedvükre a kínálatból és alkalmazzák az itt található játékos gyakorlatokat tréningjeiken a tanulási helyzetnek megfelelően.

  • Ebben a könyvben a virtuális tréningek úttörői és gyakorlott továbbképzés-vezető szakemberek gyűjtötték össze az online képzéseiken alkalmazott legjobb gyakorlatokat és tréningjátékokat. Fedezze fel kedvenceit a 80 kiváló játékos tréninggyakorlatot tartalmazó gyűjteményben – találhat benne olyan gyakorlatokat, amelyek kizárólag online hatásosak, és olyanokat is, amelyek ötletes változtatással, átalakítással váltak az online térben is alkalmazhatókká.

    Válasszon a komolyabb hátterű játékos tréninggyakorlatok, a résztvevőket megmozgató és aha-élménnyel gazdagító, vagy a képzés során bármikor egyszerűen beiktatható energizáló tréningjátékok közül.

    Minden gyakorlatot tömör, érthetően megfogalmazott, egységesen felépített leírás mutat be, így azok azonnal alkalmazhatók. Információkat kap a digitális platformmal szemben támasztott követelményekről, a gyakorlatok felhasználási területeiről, előkészítéséről, változatairól, és praktikus ötleteket olvashat alkalmazásukkal kapcsolatban. A fejezetek bevezetéseként álló áttekintő táblázatok gyors segítséget nyújtanak a játékos gyakorlatok legmegfelelőbb összefüggésben történő felhasználásához tréningjein.

    Kötetünk bizonyítja: virtuális tanulási formában megvalósuló tréningjeit (csaknem) ugyanolyan tartalmasan és dinamikusan alakíthatja, mint jelenléti képzéseit. Mindkét formában biztosíthatja, hogy a résztvevők megismerjék
    egymást, interakcióba lépjenek, feldolgozzák a témákat, átismételjék a tanultakat és konstruktív visszajelzést adjanak egymásnak. Eközben fordítson figyelmet a változatosságra, energizálásra, mozgásra, együttműködésre, reflexióra és a megfelelő lezárásra is.

  • Cím
    80 játékos tréninggyakorlat élő online képzésekhez
    Szerkesztő
    Gert Schilling
    Kiadó
    Z-Press Kiadó
    ISBN
    9786156167071
    Kiadási év
    2021