Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Coachingeszközök 2.

Coachingeszközök 2.
9 900 Ft
  • Sokszínű gyakorlati eszköztár coachoknak

    Az eszköztár szerkesztői arra vállalkoztak, hogy összegyűjtsék a világ minden tájáról és számos szektorból származó, a coachingban vezető szerepet betöltő neves szakemberek tudásának legjavát – a coachok nagy kedvenceit.

    Az eredmény: a coachingeszközök és technikák valaha összeállított leggazdagabb gyűjteménye, amely csodálatos erőforrást biztosít a coachok számára. Bevált módszertan, jól strukturált és könnyen olvasható felépítés, böngészésre és átgondolásra invitáló formátum – így segíti ez az eklektikus szakmai eszköztár a coachokat, hogy felkészüljenek az ügyfeleikkel történő kivételes minőségű munkára.


    Milyen területek ihlették a könyvben lévő eszközöket és módszereket?

    Az újabb 101 sokszínű coachinggyakorlat, - módszer és -technika megalkotóinak az alábbi területek adták az inspirációt: viselkedési, kognitív viselkedési, motivációs interjúk, elfogadás és elköteleződés terápia, együttérzés, pozitív pszichológia, pszichodinamika, Gestalt, megoldásközpontú, valamint a mindfulness keretrendszerein át egészen az idegtudományig.


    Milyen témákban talál gyakorlatokat és eszközöket?

    A könyvben szereplő eszközök a témák szerteágazó körét fedik le, és a coachinghelyzetek széles skálájában alkalmazhatók. 
    Felhasználási területek lehetnek pl.: célkitűzés, csapat- vagy csoportos coaching, döntéshozatal, erősségek, értékek, jóllét, kapcsolatok, karrier, korlátozó hiedelmek, kreatív gondolkodás, mintázatok megtörése, munka és magánélet egyensúlya, önbizalom, önismeret, prioritások, reflexió, rendszergondolkodás, stresszkezelés, személyes hatékonyság és -növekedés/fejlődés, változástervezés, viselkedésváltozás stb.

    A könyvben található eszközök és gyakorlatok egyformán jól használhatók egyéni és csoportos coachingüléseken, illetve teamcoachingban is. Minden eszköz egyszerűen megtalálható, világos összetevőket, leírást és lépésenkénti ismertetést tartalmaz, valamint röviden felvázolja, milyen helyzetben működik a legjobban. A könyv végig színes, gazdagon illusztrált képekkel, ezzel is inspirálva a coachok munkáját – hasznosak és szépek egyaránt.


    COACHINGESZKÖZÖK 2. segít felkészülni az ügyfelekkel történő eredményes és hatékony munkára. Minden ügyfél egyedi, ahogy minden coachingfolyamat is az. Ezzel a tudástárral minden coachinggal dolgozó szakember megtalálhatja saját egyedi coachingstílusát… 

  • Cím
    Coachingeszközök 2.
    Alcím
    Újabb 101 eszköz és technika coachok, executive coachok, csapatcoachok, mentorok és szupervizorok számára
    Szerkesztő
    Jonathan Passmore - Claudia Day - Julie Flower - Maggie Grieve - Jelena Jovanovic Moon
    Kiadó
    Z-Press Kiadó
    ISBN
    9786156167187
    Kiadási év
    2024