Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Klinikai epileptológia

Klinikai epileptológia
6 950 Ft

Az epilepsziáról való tudásunk az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt, a mindennapi klinikai gyakorlatot is érintő, új diagnosztikai és terápiás lehetőségek jelentek meg, ráadásul még az epileptológián belül is külön szubspecialitások tűntek fel.

 

Az epilepsziáról való tudásunk az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt, a mindennapi klinikai gyakorlatot is érintő, új diagnosztikai és terápiás lehetőségek jelentek meg, ráadásul még az epileptológián belül is külön szubspecialitások tűntek fel. Ezért tartottuk fontosnak egy új, részletes, többszerzős szakkönyv összeállítását, ahol az egyes szakterületek (neurológia, gyermekneurológia, neuroradiológia, pszichiátria, klinikai neurofiziológia, neuroimmunológia, neurofarmakológia) epilepsziával foglalkozó specialistáit kértük fel a fejezetek megírására.

Bár az epilepszia elméleti vonatkozásaiban is óriási volt a fejlődés az elmúlt évtizedben, célunk mégis egy gyakorlatorientált szakkönyv megírása volt; olyan, mely a hazai neurológus-, gyermekneurológus- és epileptológusképzést hivatott elősegíteni. Reméljük, hogy több mint negyed évszázaddal az utolsó hazai epilepszia szakkönyv megjelenése után sikerül egy olyan művet adnunk az olvasó kezébe, mellyel együtt szolgálhatjuk epilepsziával élő embertársaink gyógyulását, életminőségének javítását.

  • Cím
    Klinikai epileptológia
    Szerkesztő
    Janszky József - Fogarasi András
    Kiadó
    Medicina Könyvkiadó
    ISBN
    9789632266268
    Kiadási év
    2017