Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Alkalmazott számítástechnika

Alkalmazott számítástechnika
4 800 Ft

A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót. Bemutatja a Windows 7 operációs rendszert, a szö­vegszerkesztő, táblázatkezelő, bemutató készítő, weblapkészítő és adatbázis kezelő alkalmazásokat tartalmazó Microsoft Office 2013 csomagot, valamint az ingyenesen elérhető és letölthető irodai, böngésző és levelező programokat.

 

A könyvben számtalan bemutató példa található. A feladatok segítenek abban, hogy a géphez ülve, a megszerzett tudást mindjárt ellenőrizni is lehessen. Minden egyes gyakorlati feladat a valós életből vett kereskedelmi, vendéglátó és idegenforgalmi példákat tartalmaz. A CD-én az egyszerűtől az egyre bonyolultabb – a mindennapi gyakorlat során számtalanszor jelentkező – problémák megoldására nyílik lehetőség.

Ez a könyv és CD felépítése és tartalma alapján segítséget nyújt a kezdő felhasználóknak a számítástechnika alapismereteinek elsajátításához, a "haladóknak" pedig a munkájuk során jelentkező összetett feladatok kreatív megoldásában.

 

 • Cím
  Alkalmazott számítástechnika
  Szerző
  Béres Ilona - Dr. Licskó Ildikó
  Kiadó
  KIT
  Kiadói kód
  KR-432
  ISBN
  9789636372798
  Kiadási év
  2015