Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Legbelül...

Legbelül...
4 800 Ft

Ebben a kötetben az élet kezdetétől a végéig tartó időszak traumáit és a hatásukra kialakuló tüneteket veszi sorra, esetbemutatásokon keresztül.

Bepillanthatunk a pszichoterápiás rendelőbe, a traumafeldolgozás EMDR-módszerrel történő folyamatába, annak a családra gyakorolt hatásaira, az új képességek születésére. Korábbi munkáihoz hasonlóan szépirodalmi szemelvények színesítik a szakmai fejezeteket, mert hisz benne: „…s  jön a művészet, édes nádsípjával, és szabadulást hoz”.  Különösen értékesek és megérintőek a páciensek beszámolói, melyeket az olvasók rendelkezésére bocsátottak azzal a szándékkal, hogy másoknak is segítsenek a gyógyulásban.

A könyv írója ismert, több évtizedes szakmai és oktatási tapasztalattal rendelkező pszichiáter főorvos, kiképző családpszichoterapeuta, kognitív viselkedésterapeuta és EMDR practitioner. Számos tudományos közlemény, könyv és könyvfejezet szerzője.  

 „A könyvet abban a reményben írtam, hogy sokaknak nyújt majd hitet és mentőövet a belső munkához, a segítségkéréshez, a gyógyuláshoz, valamint ahhoz is, hogy újra bízzunk a kapcsolatok erejében és visszakaphassuk önmagunkat.”

Moretti Magdolna

  • Cím
    Legbelül...
    Alcím
    Traumák és gyógyulás az életíven át
    Szerző
    Moretti Magdolna
    Kiadó
    Medicina Kiadó
    ISBN
    9789632268514
    Kiadási év
    2023