Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


IFRS Feladatgyűjtemény (gyakorló- és vizsgafeladatok) 2020

IFRS Feladatgyűjtemény (gyakorló- és vizsgafeladatok) 2020
12 990 Ft

A piaci folyamatok globalizációjának növekedése megköveteli, hogy a számvitellel foglalkozók széles köre megismerje az IFRS pénzügyibeszámoló-készítés szabályrendszerét és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudja.

 

Az IFRS-ek elsajátításának az első lépése természetesen az elméleti alapok biztos megismerése kell, hogy legyen. Ez azonban önmagában kevés! Ahhoz, hogy készség szintjén képes legyen a számviteli szakember alkalmazni a standardokat, az is kell, hogy a vonatkozó problémákat meg tudja oldani. Népszerű kiadványunk, amely 2020-ben új kiadásban jelenik meg, ilyeneket szed csokorba. A megújulás jelenti egyrészt az eltelt időszakban bekövetkezett változások átvezetését, ami jónéhány fundamentális témakör szabályozását érintette, így a pénzügyi instrumentumok, a lízing és a mindenkit érintő bevétel elszámolásának témakörét, ezek finomítását, illetve a keretelvek változásainak rögzítését is, másrészt pedig jelenti a korábbi kiadás kibővítését és új köntösbe bújtatását.

 

A kiadvány célközönsége meglehetősen széles. Szánták ezt a kiadványt a szerzők minden tanulni vágyó hallgatónak: tanuljon akár az egyetemen, készüljön könyvvizsgálónak, aspiráljon az IFRS könyvvizsgálói minősítésre vagy az IFRS mérlegképes könyvelői képesítés megszerzésére, de sikerrel tudják forgatni a vizsgára (éppen) nem készülő gyakorlati szakemberek is, hiszen egy-egy problémakör megértéséhez sokszor a számpélda visz közelebb.

  • Cím
    IFRS Feladatgyűjtemény (gyakorló- és vizsgafeladatok) 2020
    Szerző
    Lakatos László Péter - Filyó Janka - László Norbert
    Kiadó
    MKVKOK Kft.
    Kiadási év
    2020