Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Neurológiai vizsgálat egyszerűen (5. kiadás)

Neurológiai vizsgálat egyszerűen (5. kiadás)
3 680 Ft

A neurológiai betegvizsgálat egyike azon orvosi tevékenységeknek, amelytől az orvostanhallgatók és a rezidensek a legjobban tartanak. E könyv célja, hogy világosan és logikusan végigvezesse az Olvasót a neurológiai betegvizsgálat alapjain.

 

Segít elsajátítani a vizsgálat módját, megérteni annak eredményét és elvégezni a vizsgálati eredmények összegzését, mindeközben releváns háttérinformációkkal szolgál. A könyvben rendszeresen felbukkanó „Gyakori tévedések”, valamint „Tanács” szövegdobozokkal segítjük elkerülni a vizsgálat során előforduló leggyakoribb „csapdákat“.

Jelen könyv a nemzetközi besztszellerré vált mű ötödik, javított kiadása, amely immár több mint tíz nyelven elérhető, a legújabb és leghatékonyabb gyakorlati vizsgálati technikákkal ismerteti meg az Olvasót. Az előző kiadások anyagát új, színes képekkel egészítettük ki, melyek segítik megérteni többek között a szem vizsgálata során észlelteket, valamint az utolsó fejezetben helyet kapott egy gyakorlati útmutató a klinikai vizsgák sikeres teljesítéséhez.

„Csupán néhány olyan könyv létezik, melyet a hallgatók szájhagyomány útján is ajánlanak egymásnak. Ez a könyv...

  • Cím
    Neurológiai vizsgálat egyszerűen (5. kiadás)
    Szerző
    Geraint Fuller
    Kiadó
    Medicina Könyvkiadó
    ISBN
    9789632266114
    Kiadási év
    2017