Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Az orvosi élettan tankönyve (8. kiadás)

Az orvosi élettan tankönyve (8. kiadás)
19 800 Ft

Az Orvosi élettan tankönyve 8., átdolgozott kiadása 22 évvel az első és 5 évvel az előző kiadás megjelenése után kerül az olvasók kezébe. Az orvosi élettan az egészséges emberi szervezet működésével foglalkozik, aminek megfelelő szintű ismerete előfeltétele a klinikai tárgyak elsajátításának.

 • A könyv megközelítése az első kiadástól kezdődően sejtélettani és molekuláris szemléletű, és ez a 8. kiadásra is jellemző, e mellett azonban  több változtatást is tartalmaz. Az egyes fejezetek átdolgozása során igyekeztünk olyan új kutatási eredményeket is a szövegbe foglalni, amelyek már „kiállták az idő próbáját” és amelyek segíthetik a különböző szervek, szervrendszerek működésének megértését. Az előző kiadáshoz képest hangsúlyosabban emeltük ki a klinikai vonatkozásokat, ami reményeink szerint még érdekesebbé és hasznosabbá teszi az olvasók számára a könyvet. Az új kiadás számos új ábrát is tartalmaz, és több korábbi ábrát is módosítottuk. Úgy gondoljuk, hogy a szöveget és az ábrákat érintő változtatások egyaránt megkönnyítik az élettani folyamatok megértését.
  Ez a könyv elsősorban orvostan- és fogorvostan-hallgatók számára íródott, azonban szívesen ajánljuk már végzett orvosok számára is, akik szeretnék felfrissíteni orvosi élettannal kapcsolatos ismereteiket, vagy olyan olvasóknak, akiket más okból érdekel az emberi szervezet működése

 • Cím
  Az orvosi élettan tankönyve (8. kiadás)
  Szerző
  Fonyó Attila – Geiszt Miklós
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632267340
  Kiadási év
  2019