Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Sürgősségi esetek biztos kézben

Sürgősségi esetek biztos kézben
3 600 Ft

A németországi első kiadás nagy sikere megmutatta, hogy Frimmel orvosi zsebkönyve pontos információkkal szolgál az akut esetek döntési helyzeteiben, valamint azonnali terápiájában. A belgyógyászati intenzív terápia minden sürgős esete áttekinthetően és az aktuális irányelveket figyelembe véve kerül bemutatásra.

 

A könyv szerkezetét illetően Áttekintés címszó alatt minden egyes sürgős esethez egyértelmű diagnosztikus algoritmus, valamint konkrét kezelési lehetőség tartozik. Erőteljesen kiemelkedik az anyagból mindaz, amire mindenképpen figyelni kell a diagnosztika során, és számba veszi azt is, milyen buktatókkal számolhatunk az akut ellátás folyamán.
Nagy hangsúlyt fektet a szerző többek között az asztmás roham, a malária kezelésének ismertetésére, az intenzív osztályos volumenterápia, a tüdőultrahang szerepére PTX-ben, valamint részletes antibiotikum-táblázat teszi teljessé a tartalmat.
A könyv nélkülözhetetlen tudás- és tapasztalathalmazzal rendelkezik, ezek mellett saját jegyzeteknek is helyet hagy, például az egyes klinikákon belüli egyedi protokolloknak. Így válik idővel saját, individuális zsebkönyvünkké.
Fontos, hogy minden klinikai orvos számára elérhető legyen ez a tudásanyag, aki a sürgősségi eseteket biztosan, szakszerűen akarja kezelni.

 • Cím
  Sürgősségi esetek biztos kézben
  Alcím
  Belgyógyászati akut esetek sügősségi ellátása
  Szerző
  Marcel Frimmel
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632267791
  Kiadási év
  2020