Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Coaching-kincsesláda

Coaching-kincsesláda
7 490 Ft
  • A kincsesláda tele van meglepetéssel: a profi coach, Martin Wehrle legújabb könyvében a sokéves tapasztalatának legszebb kincseit mutatja be: 

    "Ezúttal arra törekedtem, hogy egyetlen kötetben, egy áttekintő alapműben foglaljam össze a modern coaching valamennyi vetületét.

    Azért, hogy az újonc coachok gyorsan meglássák, milyen kincseket tartogat a coaching színes világa, milyen kérdésekkel tudnak falakat lebontani, illetve milyen alapokon nyugszik egy coach karrierje.

    Az öreg rókák pedig tökéletesíthetik gyakorlati tudásukat, profitálhatnak a kérdőívekből, és olyan csillogó gyöngyökkel bővíthetik repertoárjukat, amilyenek a gondolatébresztő feladatok, a tanmesék, vagy a kreatív kérdések."

    A könyv tematikája

    ► Coaching módszerek (50), melyeket játékos könnyedség hat át.
    ► Tanmesék (20), amelyek felkínálják a klienseknek a lehetőséget, hogy mások viselkedését elemezzék. 
    ► Coaching kérdések (850), praktikus bármely helyzetben bevethető listák formájában: legyen szó vezetésről, álláspályázatról, pályaválasztásról, munka és magánélet egyensúlyáról, elbocsátásról, mobbingról, de akár a coaching folyamat kezdetéről, vagy gyakorlatba történő átültetéséről. 
    ► Gondolatébresztő gyakorlatok arra sarkallják Önt, hogy alakítsa a coachingot élménydús játéktérré. 
    ► Önellenőrző kérdőívek segítségével utánajárhat, hol találhatóak az Ön erőforrásai, mint coach, milyen eszközök és továbbképzések illenek Önhöz a leginkább, hogyan lenne érdemes helyezkednie a piacon, és hogyan találja meg az Ön számára ideális coaching helyszínt. Ezenkívül olvashat például az ülés-előkészületek optimális hosszát, vagy a megbeszélt időtartam betartását illetően, de akár arra vonatkozóan is, hogy mi olyankor a teendő, ha a kliens megállás nélkül beszél, megszegi a megállapodásainkat. 
    ► Coachok kérdezték 

  • Cím
    Coaching-kincsesláda
    Alcím
    Több száz ötlet felfedezőknek: 50 technika, 30 ellenőrző kérdéslista, 20 tanmese, és 850-nél is több coaching-kérdés
    Szerző
    Martin Wehrle
    Kiadó
    Z-Press Kiadó
    ISBN
    9786150007168
    Kiadási év
    2023