Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


A 2-es típusú diabetes mellitus

A 2-es típusú diabetes mellitus
4 500 Ft

A 2-es típusú diabetes mellitus című kötet ideális választás minden orvostanhallgatónak, rezidens orvosnak és háziorvosnak, akik az egyre gyakoribbá váló cukorbetegséggel kapcsolatos tudásukat szeretnék gyarapítani.

 

Az alapok című fejezetben a betegség hátterében álló mechanizmusokat ismertetjük.

- A Klinikai jellemzők című fejezetben összefoglaljuk a leggyakoribb tüneteket, a kivizsgálás menetét és a különböző vizsgálati és kezelési lehetőségeket.

A 2-es típusú diabetes mellitus diagnózisa és kezelése című fejezetben a betegség diagnosztikus kritériumait és a jelenlegi kezelési módszereket tárgyaljuk.

- A további fejezetekben pedig az akut és krónikus szövődményekkel, azok megelőzésével és kezelésével, illetve klinikai esetek ismertetésével foglalkozunk.

Ez a hasznos kis kötet egy olyan bestseller sorozat része, amely a gyakorlatok és szemináriumok során, valamint a vizsgák előtt is nagy segítséget jelent az ismeretek elsajátításában. A legfontosabb szempontok kiemelése, a mindennapi klinikai gyakorlatból vett példák és a kötet zsebkönyvszerű megjelenése biztosítja az olvasót, hogy akár tanulmányai során, akár a gyakorlatban mindig megtalálja a számára szükséges válaszokat.

 • Cím
  A 2-es típusú diabetes mellitus
  Szerző
  Thomas Fox – Antonia Brooke – Bijay Vaidya
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632267616
  Kiadási év
  2020