Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Reumatológia

Reumatológia
19 000 Ft

A reumatológia az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe, az elmúlt években jelentősen fejlődtek a diagnosztikus és a terápiás lehetőségek, számos új célzott terápia jelent meg.

 

 

A célunk olyan kézikönyv szerkesztése volt, amely a klasszikus ismeretek mellett részletes és naprakész információval szolgál. Törekedtünk arra, hogy a könyv bemutassa a reumatológia sokszínűségét, és rávilágítson a területet érintő kutatásokban rejlő lehetőségekre.

A szerzők között a hazai reumatológus szakma legjelesebbjei találhatók, ez egyben garanciát jelent a magas színvonalra, hiszen minden közreműködő tudása legjavát adva járult hozzá a sikerhez.

A szerkesztők, szerzők törekvése sikerült: közreadják azokat az ismereteket, amelyek feltétlenül szükségesek a gyakorló orvos számára.

Reményeink szerint a könyvet nem csak reumatológusok forgatják majd haszonnal, de felkeltheti a rokonszakmák képviselőinek az érdeklődését is. Kitűnő forrás a szakvizsgára készülők számára, és referenciaként szolgál a legfelkészültebb reumatológus könyvtárában is.

 • Cím
  Reumatológia
  Szerkesztő
  Szekanecz Zoltán - Nagy György
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  ISBN
  9789632266589
  Kiadási év
  2019